Košarka

M. Z.

28. 01. 2021. 09:17 0

Filipovski: Nismo igrali dovoljno pametno

Košarkaši Partizana su sinoć doživeli i drugi poraz u Top 16 fazi Evrokupa, pošto ih j eu Krasnodaru savladala Lokomotiva sa 74:67, čime je zakomplikovan put crno-belih ka četvrtfinalu.

Crno-beli su imali šanse, u trećoj četvrtini su čak i vodili, međutim loš završetak ove deonice, kao i slab početak četvrte bili su uzrok poraza u Rusiji. Svestan je toga i trener Partizana Sašo Filipovski.

- U prvom poluvremenu smo imali previše izgubljenih lopti i nismo igrali dovoljno pametno. U trećoj četvrtini smo počeli da igramo onako kako smo se i pripremili, počeli smo da delimo loptu i igramo timsku košarku i imali smo dobar rezultat sve do 20 sekundi pre kraja četvrtine. Napravili su seriju 5:0 uz pomoć dosuđenog nesportskog faula. Za današnju pobedu nam je bilo neophodno više raspoloženih igrača, a nismo ih imali dovoljno - rekao je Filipovski.

Bek crno-belih Markus Pejdž istakao je da je razliku na ovoj utakmici napravilo nekoliko minuta tokom drugog poluvremena.

- Ovo je bolan poraz, radili smo neke stvari prilično dobro, odnos u skoku je bio ujednačen. Kraford nam je pravio probleme u prvom poluvremenu, a u drugom poluvremenu smo uspeli da održimo priključak. Stigli smo do izjednačenja u trećoj četvrtini nakon čega su oni napravili brzu seriju od pet vezanih poena kojom su okončali tu deonicu. Mislim da su razliku na ovoj utakmici napravila dva-tri minuta u drugom poluvremenu u kojima su oni pogađali šuteve, a mi nismo uspeli da pogodimo sa suprotne strane - rekao je Pejdž.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati