Košarka

I. V.

13. 01. 2021. 16:03 11

Neko je Bodiroga, a neko je Lončar

Čim su neki od lidera opozicije pomenuli ime Dejana Bodiroge, istog momenta krenuli su užasni linč i satanizacija našeg legendarnog košarkaša od strane režimskih medija. Uz to ako se doda da je čuveni as blizak vladiki Grigoriju, koji otvoreno kritikuje Aleksandra Vučića i njegovu vlast, jasno je i da se Bodiroga našao na listi nepoželjnih.

Još je više strašno da kolega košarkaš, bivši reprezentativac, preko (Vučićevih) medija napadne kolegu fudbalera, takođe bivšeg reprezentativca, samo zato što politički ne misli isto. Tako je još jedan as iz naših zlatnih košarkaških generacija Nikola Lončar 7. septembra 2020. u režimskom tabloidu Alo za opoziciju i bivšeg fudbalskog reprezentativca Ognjena Koromana rekao da su lažovi, a da Vučić vodi državničku politiku.

- Da je Srbija u Vašington poslala Ognjena Koromana, verovatno bi mu Donald Tramp ponudio da sedne u njegovu fotelju i pride ga ljubazno zamolio da postroji i njega i celu američku administraciju. Ponizno bi Tramp priupitao Koromana, koji bi u delegaciji poveo silnog Đilasa, Tadića i Jeremića, kada nam odgovara da ponište širom sveta jednostrano proglašenu nezavisnost takozvanog Kosova i kada heroj Koroman planira da ušeta na slavlje u Prištinu - izjavio je tada Lončar.

Previše od sportskog direktora KK Partizan, ali kad se mora nije teško, pa čak i da ispljujete pola Srbije koja ne misli kao Nikola Lončar i Vučić. Još je poraznije da su navijači Partizana u većini protiv aktuelne vlasti koja, kako oni tvrde, otvoreno pomaže i navija za njihovog večitog rivala Cvrenu zvezdu.

- Za razliku od Koromana i njegovih lažova iz opozicije, hrabrih jedino po krugu dvojke u Beogradu, predsednik Aleksandar Vučić vodi odgovornu državničku politiku u kojoj se bori za svoj narod i ne obećava bajke za koje svi znamo da se neće desiti. Za razliku od njih koji su "herojski" uradili sve da olakšaju dok su bili na vlasti albanskim separtistima njihove planove, Vučić je uspeo da Sjedinjene Američke Države razgovaraju uopšte sa našom zemljom, a bogami i pregovaraju kao sa partnerom, iako svi znamo da je njihov stav bio da je kosovska nezavisnost gotova stvar - dodao je Lončar za Alo.

Tako se bivši reprezentativac odrekao "grobara" i građana koji ne misle kao SNS. A sutra će, kada sve ovo prođe, reći da je to morao da izjavi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati