Košarka

Direktno.rs

01. 12. 2020. 16:25 0

NESTVARNO Mural za Novicu od 12 metara! (FOTO)

Novica Veličković, kapiten Partizana, jedan je od najobožavanijih košarkaša crno-belih, u koga se "grobari" jednostavno kunu. A da je Novica stvarno toliko obožavan i voljen među pristalicama Partizana moglo je da se vidi i po njihovom najnovijem gestu, koji je čak i Veličkovića ostavio bez teksta.

Naime, na jednoj zgradi u Padinskoj Skeli osvanuo je mural sa likom kapitena košarkaša Partizana, i to ne običan, pošto je Veličković "oslikan" na čak četiri sprata.

Tako je ovaj nestvarni mural iznosio čak 12 metara, a "svečano je otvoren" uz vatromet i bakljadu, dok je sve to pratila pesma navijača Partizana iz Padinske Skele.

Novici je ukazana čast kao nikada nikome od košarkaša Partizana, te su "grobari" još jednom pokazali koliko zapravo vole i poštuju svog kapitena. Mural koji se prozeže na čak četiri sprata jasan je dokaz te ljubavi.

Da podsetimo, Veličković je dete Partizana, za koji je nastupao od 2004. do 2009. godine, zatim se preselio u Real, a igrao je još za Megu, Brose Basket i Trabzon.

U Humsku se vratio 2016. godine, a sa Partizanom je osvajao tri prstena u ABA ligi i pet titula šampiona u prvom mandatu, dok je po porvatku osvojio tri Kupa Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati