Košarka

29. 10. 2020. 10:14 0

"Pobeda za predsednika, ekonoma i igrače koji se bore sa koronom"

Mihailo Pavićević je, sasvim razumljivo, bio presrećan zbog pobede nad Budućnost Volijem 85:82 nakon produžetka u Evrokupu i naglasio da će ona puno značiti njegovom bratu Đorđiju i svim drugima koji se bore sa koronavirusom.

- Neverovatna pobeda, čestitke igračima. Ovo je pobeda u pravom trenutku, za našeg predsednika koji u bolnici, za ekonoma koji u bolnici, za igrače koji se kod kuće bore sa kovidom. Verujem da će im dati više snage da se bore sa tim - rekao je Pavićević.

Iskusni trener je naglasio da su ovom pobedom odškrinuta vrata Top 16.

- Pobedili smo veoma dobar tim, jedan od najboljih u grupi i Evrokupu. Malo smo otvorili vrata druge faze, ima još dosta utakmica, ali smo "unutra". Unikaha i Budućnost će verovatno biti dva prvoplasirana tima, ostala četiri će se boriti do samog kraja. Više sam nego srećan zbog momaka, odigrali su odličnu utakmicu, svi su odigrali srcem i zaslužili ovu pobedu.

Pavićević je apostrofirao činjenicu da je ovo prvi evropski derbi dva kluba.

- Ostaće zapisano da je ovo bio prvi derbi Mornara i Budućnosti u Evropi. Drago mi je da smo bili učesnici ovoga, za malu zemlju kao što smo mi činjenica da se dve ekipe susreću u Evrokupu je neverovatna.

Otkrio je koliko je ekipi teško palo sve oko korone.

- Ušli smo u psihozu, na svaka dva dana radili testove, čekali rezultate. To uopšte nije prijatno, a onda je na  svakom testiranju neko ispadao, da li stručni štab ili igrački kadar. Ne znaš šta da radiš, kako da radiš, verujem da nas je ova utakmica vratila. Nadam se da ćemo imati sreće da nas kovid ubuduće zaobiže, da ćemo moći da se vratimo normalnom treningu - poručio je trener iz Bara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati