Košarka

Direktno.rs

29. 06. 2020. 13:44 4

TRINKIJEVO ZBOGOM Crnogorac na klupi Partizana

Andrea Trinkijeri napušta Partizan i seli se u Bajern jer nije prihvatio ponudu predsednika Ostoje Mijailovića za smanjenje plate koja je iznosila 550.000 evra. Košarkaše crno-belih tako će u narednoj sezoni voditi Crnogorac - prvi pik Zvezdan Mitrović, bivši trener Asvela, ili Vlado Šćepanović, dosadašnji asistent.

Šuškalo se da je Trinkijeri nezadovoljan finansijskim mogućnostima Partizana, odlivom igrača, a konačno i ponudom predsednika Mijailovića, pa se okrenuo bogatim ponudama evroligaša. Kako Eurohops tvrdi, Italijan je prihvatio ponudu Bajerna.

Partizan traži rešenje među crnogorskim stručnjacima. Zvezdan Mitrović, doskorašnji trener Asvela, jeste prvi pik a uz to je slobodan jer se sudi sa francuskim klubom zato što je otpušten putem mejla. Trenersku karijeru počeo je u Crnoj Gori, gde je vodio Budućnost i Mogren, zatim ga je put odveo u Ukrajinu, a najveće uspehe beležio je u Francuskoj. Vodio je Monako, Asvel, sa kojim je prošle godine bio šampion. Tim iz Liona vodio je u Evroligi, da bi u maju dobio otkaz, koji mu je vlasnik kluba Toni Parker uručio putem mejla.

Vlado Šćepanović, kratko prvi stručnjak Budućnosti, je već dve sezone u Partizanu, imao je od koga da uči i stiče iskustvo, ali je pitanje da li u ovoj situaciji, može da vodi crno-bele sa uspehom kao Italijan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati