Košarka

Direktno.rs

29. 01. 2020. 20:25 0

Poplava emocija: Minut ćutanja za Kobija u Pioniru

Košarkaši Partizana dočekali su Darušafaku u četvrtom kolu grupe E Top 16 faze Evrokupa i taj duel je počeo minutom ćutanja, čime je odata počast tragično nastradalom Kobiju Brajantu.

Legendarni košarkaš Los Anđeles Lejkersa izgubio je život u padu helikoptera u nedelju, a pored njega u tragediji je stradala i njegova ćerka Đijana, kao i još sedam osoba.

Iznenadni odlazak Brajanta šokirao je planetu, a Kobiju se širom sveta odaje počast. Svi mečevi Evrolige i Evrokupa počeće sa minutom ćutanja. Tako je u dvorani "Aleksandar Nikolić" pre početka meča odata počast legendarnom Kobiju i bilo je prilično emotivno.

Održan je minut ćutanja za Brajanta, ali i za Roberta Arčibalda, jedinog škotskog košarkaša koji je igrao u NBA ligi, a koji je preminuo pre četiri dana u 40. godini života.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati