Košarka

Milan Zarić

28. 01. 2020. 09:50 0

SRCE DA PUKNE Kako su se legende oprostile od Kobija

Ceo svet je i dalje u šoku posle pogibije jednog od najvećih košarkaša svih vremena Kobija Brajanta. Nastradao je legendarni as Los Anđeles Lejkersa u padu helikoptera u nedelju uveče, posle čega su se mnogi čuveni košarkaši opraštali od "Mambe".

Planeta ne može da se pomiri sa činjenicom da proslavljenog košarkaša više nema i da je nastradao na takav način, pa se ređaju poruke utehe koje se šalju na račun supruge Vanese i tri ćerke.

Jedan od onih koji se oglasio posle pogibije Kobija Brajanta bio je Lebron Džejms, koji je na društvenim mrežama postavio dirljivu poruku. Ni on, kao ni ceo svet, nije mogao da se pomiri sa odlaskom proslavljenog košarkaša.

- Mislim na tebe, na divnu Điđi i na prijateljstvo/bratstvo/povezanost koju smo imali. Čuli smo se u nedelju pre nego što sam krenuo iz Filadelfije za Los Anđeles. Ni u milion godina ne bih pomislio da će to biti naš poslednji razgovor. Srce mi se slomilo, brate moj. Volim te, stariji brate. Srcem sam uz Vanesu i dečicu. Obećavam da ću nastaviti tvojim putem. Mnogo nam značiš, posebno naciji Lejkersa. Moja je dužnost da stavim sve to na svoja leđa i nastavim dalje. Molim te, daj mi snage sa nebesa i pazi na mene. Mnogo toga bih još rekao, ali nemam snage. Dok se ne sretnemo sledeći put - napisao je Lebron Džejms na Instagramu.

Među brojnim legendama koje su se oprostile od Kobija i njegove ćerke Điane bio je i Majkl Džordan.

- Šokiran sam vestima koje sam čuo. Tragedija, nema više Kobija i Điane... Reči ne mogu da opišu koliko se loše osećam. Mnogo sam voleo Kobija - bio mi je kao mlađi brat. Često smo znali da razgovaramo. Nedostajaće mi to naše vreme. Bio je sjajan takmičar, jedan od najvećih igrača u istoriji košarke. Kobi je bio i sjajan otac, obožavao je svoju porodicu. Bio je ponosan što njegova ćerka Điana voli košarku. Moje iskreno saučešće Vanesi, Lejkersima i navijačima širom sveta. Počivaj u miru, Kobi - istakao je Džordan.

Ni Medžik Džonson nije mogao da se pomiri sa činjenicom da više nikad neće videti Kobija Brajanta.

- Ne mogu da verujem i plačem non-stop otkako sam čuo da su Kobi Brajant i njegova ćerka Điđi nastradali u avionskoj nesreći. Slomljeni smo. Voleo sam ga, voleo sam i njegovu porodicu, kao i način na koji se ponašao na terenu, ali i van njega. Moj prijatelj, legenda, muž, otac, sin, brat, dobitnik Oskara i najveći "Lejker" svih vremena je otišao. Tako je teško sve to prihvatiti. Kobi je bio košarkaški lider, ali i mentor košarkašima i košarkašicama - napisao je Medžik Džonson.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati