Košarka

[ Izvor: B92 ]

24. 11. 2019. 14:33 0

"VLADE, UPRSKAO SI" Otkriveno zašto Divac nije izabrao Dončića

Generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac imao je priliku da na draftu 2018. izabere Luku Dončića, ali se umesto mladog Slovenca odlučio za Marvina Beglija, što je podstaklo tvrdnje poznatog američkog novinara da je Luka "otpao" zbog lošeg odnosa njegovog oca sa Divcem.

NBA svet ne prestaje da priča o pogrešnoj odluci Vlada Divca da ne draftuje Luku Dončića prošle godine. Slovenački reprezentativac briljira druge sezone u ligi, skoro da ima tripl-dabl u proseku, a ukoliko ovako nastavi tokom čitave sezone, smeši mu se priznanje MVP. 

Novinar ESPN-a Tim Mekmen je, u razgovoru sa Adrijanom Vojnarovski, otkrio razlog Divčeve odluke da se umesto Dončića odluči za Beglija.

- Koliko sam ja razumeo situaciju, to što je Divac bio blizak sa Lukom i to što je poznavao njegovog oca je uticalo na stvari. On jednostavno nije imao dobro mišljenje o njegovom ocu i išao je logikom "kakav otac, takav sin". Vlade, to jednostavno nije tačno, on je potpuno druga osoba... Uprskao si stvar - izjavio je Mekmen.

Marvin Begli je odličan igrač i gotovo sigurno će biti značajan faktor u igri Sakramenta u budućnosti, ali ono što Dončić radi u prethodnih godinu i po dana ne može da se poredi ni sa kim.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati