Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Sport klub ]

24. 04. 2024. 17:40 5

Svi gafovi Jokićeve braće: Sukob sa igračima, navijačima, zadirkivanje Džeka Nikolsona... (VIDEO)

Braća Nikole Jokića su u noći između ponedeljka i utorka ponovo bila u centru pažnje, i to ne zbog nečega dobrog što su učinili. Jer, ponovo su fizički nasrnuli na nekoga u publici.

Nije prvi put da se ovo dešava braći najboljeg košarkaša sveta. Nesporno je da je njihova želja da bodre svog brata vidljiva, ali je ispoljena na potpuno pogrešan način.

Prvi ovakav ili sličan akt agresije pokazali su pre nešto manje od tri godine. Košarkaši Denvera i Finiksa su se koškali na parketu usled rasprave Nikole Jokića i Devina Bukera, a potom su Strahinja i Nemanja želeli da uskoče u teren i obračunaju se sa košarkašima Finiksa.

Nije mnogo prošlo od tog incidenta, a pet meseci kasnije je usledio i "rat" sa braćom Moris. Zaštitnički su bili nastrojeni prema svom bratu, ali su možda i previše burno reagovali, pa su otvorili Tviter profil samo da bi se obračunali sa braćom Moris.

Ono što je sigurno jeste da ovakvo ponašanje definitivno šteti ugledu Nikole Jokića, a da će Strahinja i Nemanja biti procesuirani zbog incidenta koji su izazvali tokom meča sa Lejkersima.

Policija se oglasila povodom incidenta i potvrdila da zvanična prijava još nije podneta. Policija je poručila osobi koja je udarena da se javi, pa ostaje da se vidi koji će biti dalji koraci u ovom slučaju.

Oni su, inače, uvek uz svog mlađeg brata, obojica su imali sportske karijere, a Strahinja Jokić je pre nekoliko godina imao problema sa zakonom kada je bio osumnjičen za nasilje nad jednom ženom.

Treba naglasiti i da kamere nisu zabeležile nijedan incident okom utakmice Nagets - Lejkers u kojem je akter bio Nemanja Jokić, srednji brat. On je svojevremeno, baš kao i Strahinja, imao košarkašku karjeru, ali se oprobao i u ringu.

Takođe, još jedan, doduše manji incident, izazvala su braća trenutno najboljeg košarkaša sveta. Naime, oni su tokom utakmice sa Lejkersima videli glumačku legendu Džeka Nikolsona, kojeg su zadrikivali zbog toga što su Lejkersi, čiji je Nikolson veliki navijač, izgubili od Denvera.

Nikola trenutno ima mnogo veću preokupaciju - da odbrani titulu šampiona NBA lige, a dobro su Nagetsi krenuli, s obzirom na to da trenutno vode sa 2:0 u seriji protiv Los Anđeles Lejkersa. Nadamo se da gafovi njegove braće neće uticati na njegovu brilijatnu igru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati