Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

11. 10. 2024. 09:34 0

Nemci šokirani izgledom svlačionica u BiH (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u okviru trećeg kola Lige nacija dočekuje Nemačku u Zenici, a uoči susreta dosta se priča o stadionu "Bilino polje".

Nemački novinari ostali su šokirani izgledom svlačionica, o svemu su napravili i kratak izveštaj, da bi na konferenciji za medije upitali selektora Julijana Nagelsmanna i golmana Aleksandera Nubela za komentar o njihovom izgledu.

- Zapravo je šarmantan. Nismo tako često igrali na takvom stadionu - kazao je Nagelsman, nakon čega je podvukao da mu je važno da je teren u dobrom stanju, a da za tuševe i svlačionice ne mari, jer se neće tuširati nakon utakmice.

Nešto lepše reči imao je Nubel, golman Štutgarta.

- Lepše je od školskih terena, imali smo manje svlačionice od jedne školske dvorane u Štutgartu godinu dana kada se obnavljao stadion - kazao je Nubel, pa u šaljivom tonu dodao da će se on ipak tuširati na stadionu.

Nemačka je trenutno na prvom mestu tabele grupe 3 A Lige nacija sa četiri boda, dok je Bosna i Hercegovina na trećem mestu sa jednim bodom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Probaj i ti, zabavno je

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati