Fudbal

[ Izvor: mediji ]

10. 10. 2024. 17:22 0

Utvrđen uzrok smrti fudbalera Panatinaikosa

Džordž Baldok, poznati fudbaler, koji je od ove sezone bio član Panatinaikosa, pronađen je u sredu uveče u svojoj kući u Atini.

Grčka policija zvanično je potvrdila uzrok smrti fudbalera Panatinaikosa, a reč je o utapanju u bazenu.

Prema izvorima grčkog portala "News247", obdukcija je završena u četvrtak oko podneva na Forenzičkom odeljenju Univerziteta u Atini, a u narednim danima se očekuju i toksikološki nalazi, koji bi trebalo da pruže još jasniju sliku o tome šta se dešavalo pre smrti fudbalera.

Obdukcija je u potpunosti potvrdila sliku koju je formirao medicinski veštak. Navodno, kada su policajci pronašli Baldoka i okrenuli njegovo telo, iz njegovih usta je izlazila voda - što je uobičajena pojava kod davljenja. Gutao je vodu dok je bio živ i ta voda je otišla u pluća, te posle toga nije bilo spasa.

Na telu nesrećnog fudbalera nije bilo tragova nasilja, rana ili modrica, koje bi ukazivale na bilo kakvo krivično delo. Pored bazena je pronađena polu-puna boca vodke i čaše koje su poslate u forenzičke laboratorije, a posle analiza biće formirana kompletna slika o tragediji.

Podsetimo, Baldok je pronađen mrtav u sredu veče od 22.30 časova, dok je istraga pokazala da je preminuo između 19 i 20 časova.

Njega je pronašao vlasnik kuće, koji je reagovao na poziv Baldokove supruge, koja nije mogla satima da ga dobije na telefon.

Baldok je u trenutku smrti imao 31 godinu, a pre Panatinaikosa, za koji je odigrao tri meča u grčkom prvenstvu ove sezone, nosio je dresove Šefild junajteda, Miltona, Oksforda, Tamvorta, Vestmanaejara i Nortemptona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Napadnut krokodil

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati