Fudbal

Direktno.rs

10. 10. 2024. 13:58 0

Jokanovića potresla smrt fudbalera kog je trenirao

Džordž Baldok, fudbaler Panatinaikosa, pronađen je mrtav u svom domu u Atini i od reprezentativca Grčke oprostio je srpski trener Slaviša Jokanović.

Još uvek nije poznat razlog Baldokove smrti, a jedino što znamo jeste da ga je pored bazena pronašao vlasnik kuće u kojoj je živeo.

Jokanović je sarađivao sa Baldokom u Šefild junajtedu u sezoni 2021/22 i imao je izuzetno iskustvo.

- Šokiran sam, čuo sam loše vesti bez mnogo detalja. Želim da izrazim svoje najdublje saučešće porodici Džordža, Šefild junajtedu, a takođe i da prenesem saučešće ljudima Panatinaikosa. To je nešto što moj um ne može da shvati. Uvek ću se sećati Džordža kao dečaka iz Engleske koji se uvek borio i borio svoje bitke na terenu. Bio je jedan od kapitena Šefild junajteda koji je uvek naporno radio za tim, odličan profesionalac - rekao je Jokanović.

Zabeleženo je da je hitna pomoć pozvana u 22:29 i da je vozilo sa lekarskim timom već u 22:38 stiglo na mesto tragedije i bilo u poziciji samo da konstatuje smrt. Grčka "Gazzetta" navodi da na telu nesrećnog fudbalera nije bilo kakvih povreda, niti tragova nasilja.

- U ovakvim slučajevima ne treba puno govoriti. Ovo je tragičan događaj i ponovo izražavam svoje saučešće njegovoj porodici i Panatinaikosu - dodao je Jokanović.

Ko je Džordž Baldok?

Bivši pulen Slaviše Jokanovića, 31-godišnji fudbaler na poziciji desnog beka, u Panatinaikos je stigao prošlog leta, a pre toga čitavu karijeru je proveo u Engleskoj, gde je i rođen. U karijeri je nastupao za Milton Kins, Nortempton, Temvort, Okfsord, da bi od 2017. do 2024. nosio dres Šefild Junajteda.

Iz Šefilda je proteklog leta stigao u PAO, za koji je odigrao tri meča.

Iako je rođen u Engleskoj, nosio je dres reprezentacije Grčke od 2022. godine i zabeležio 12 nastupa zahvaljujući tome što mu je baka bila Grkinja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Napadnut krokodil

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati