Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

10. 10. 2024. 07:49 0

Supruga zvala fudbalera satima, njegovo telo našli u bazenu

Vest o iznenadnoj smrti Džordža Baldoka brzo je obišla planetu.

Fudbaler Panatinaikosa pronađen je u sredu uveče u beživotnom stanju u bazenu svoje kuće u Atini. Englez je imao 31 godinu u tom trenutku.

Iako će tek obdukcija pokazati šta je uzrok smrti, grčki mediji već donose pojedine detalje o tome šta se i kako odigralo juče, sinoć i tokom noći.

"Gazzetta" piše, pozivajući se na izvore u atinskoj policiji, da je supruga nesrećnog fudbalera koja živi u Engleskoj s njihovim detetom u sredu u toku dana bezuspešno pokušavala da stupi sa njim u kontakt i da je veliki broj poziva ostao bez odgovora.

Tada je pozvala vlasnika kuće u atinskom naselju Glifada u kojoj je njen suprug boravio i upitala da li on možda zna nešto više. Vlasnik je otišao na adresu i pronašao Baldokovo telo u bazenu.

Zabeleženo je da je hitna pomoć pozvana u 22:29 i da je vozilo sa lekarskim timom već u 22:38 stiglo na mesto tragedije i bilo u poziciji samo da konstatuje smrt. "Gazzetta" navodi da na Džordžovom telu nije bilo bilo kakvih povreda, niti tragova nasilja.

Prema grčkom zakonu, kada smrt nastupi u domu - potrebno je da telo bude izneto u prisustvu eksperta sudske medicine tako da je ceo proces potrajao i u međuvremenu su se ispred kuće u kojoj je Džordž živeo okupili njegovi saigrači i treneri iz Panatinaikosa, uz nekoliko članova uprave kluba i navijača.

Policija je pokrenula istragu o smrti reprezentativca Grčke, ali će se malo toga znati pre nego što javnost bude obaveštena o rezultatima autopsije.

Veliki broj Baldokovih saigrača i rivala ostavljao je poruke i poslednje pozdrave prerano preminulom fudbaleru na društvenim mrežama tokom noći i rano jutros.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Napadnut krokodil

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati