Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

03. 10. 2024. 08:57 0

Vlahović se izvinio svima zbog neprimerene proslave (VIDEO)

Srpski napadač Dušan Vlahović sinoć je bio strelac dva pogotka u tesnoj pobedi protiv raspoložene ekipe Lajpciga, ali je nakon meča morao da se izvini svima zbog neprimerene proslave iz šestog kola Serije A.

Golove je postigao u 50. i 68. minutu utakmice, a nakon pobede je pred televizijskim kamerama rekao svoje utiske nakon meča.

- Pokazali smo da smo tim koji se dobro slaže i da možemo da postignemo velike stvari. Znali smo šta treba da radimo. Naš plan igre je bio savršeno pripremljen od strane trenera. Nismo bili toliko uvereni u napadu u prvom poluvremenu, ali nakon razgovora u svlačionici, izašli smo kao besni. Pokazali smo Juventusov DNK, onaj koji nikada ne odustaje. Ponosan sam na svoje saigrače, zahvaljujem im se i zahvaljujem se i svim navijačima - istakao je Dušan nakon meča.

Proslava gola nakon gola na meču protiv Đenove par dana ranije razljutila je brojne ličnosti u Italiji pored navijača, a Vlahović je iskoristio priliku da se izvini i prizna svoje greške.

- Ne padam u depresiju kad ne postignem gol, znam kada grešim i priznajem svoje greške. Pre neki dan sam pogrešio zbog načina na koji sam proslavio gol i moram da promenim te stvari. Treba da radim kao vrhunski igrači. Kada postigneš gol, lakše je, stičeš više samopouzdanja i sve ti bolje ide - rekao je Vlahović.

Vlahović u poslednje vreme igra fantastičan fudbal i nema sumnje da je svojim gestom želeo kritičarima da poruči da njegovo vreme, ne da tek dolazi, već je sada, ovog trenutka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Pazi, vruće!

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati