Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

27. 09. 2024. 12:50 1

Direktor Juvea: Igrač kao Vlahović NIKADA ne može biti problem

Kristijano Đuntoli, sportski direktor Juventusa, pričao je o Dušanu Vlahoviću, koga očigledno mnogo ceni i poštuje.

Iako se pre nekoliko dana pojavila informacija da Juventus želi da ponudi novi ugovor sa smanjenom platom Vlahoviću, sportski direktor "stare dame" je izgleda promenio ploču.

Vlahović je navodno odbio smanjenje plate, a Đuntoli je uveren da će sa srpskim napadačem naći zajednički jezik i da će on ostati u Juventusu, uprkos mnogim kritikama.

- Što se tiče Dušanove budućnosti, tu nema problema. Uskoro ćemo sesti i pronaći rešenje. Igrač kao što je Vlahović nikada ne može da bude problem. Novi ugovor je cilj i uspećemo. On je igrač koji mnogo vredi i mnogo zarađuje, to je za nas i prednost - rekao je Đuntoli za Korijere dela Sera.

Podsetimo, Vlahović zarađuje oko 12 miliona evra po sezoni i trenutno je najplaćeniji fudbaler u Seriji A, a Juventus je njegova primanja hteo da smanji na oko osam ili devet miliona.

Od početka sezone, Vlahović je dao dva gola, oba na meču protiv Verone, dok je protiv Napolija (0:0) prošlog vikenda zamenjen na poluvremenu.

- Gradimo svoju stazu ciglu po ciglu, među najmlađim smo timovima u prvenstvu i imamo važan projekat. Veliki sam optimista i takođe zadovoljan kako je ova sezona počela. Naravno, Juve je klub koji mora da pobeđuje. Nije to jedino, već najvažnije. Moramo da održimo finansijsku ravnotežu i visoku konkurentnost da klub vratimo tamo gde zaslužuje. Rezultat je tu, ali i način na koji se tamo stiže, to je razlika - istakao je Đuntoli.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati