Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

23. 09. 2024. 17:33 0

Žestok udarac za Siti: Za Rodrija je sezona GOTOVA!

Po mnogima je jedan od najboljih, ako ne i najbolji fudbaler sveta u ovom momentu. Veliki kandidat, favorit za narednu Zlatnu loptu. Ali, za Rodrija je ova sezona - završena!

Fantastični vezista Mančester sitija i reprezentacije Španije pokidao je prednji ukršteni ligament kolena, javlja Marka. A, to znači dug oporavak, devet meseci otprilike. I samim tim presuda: za Rodrija je ova sezona gotova.

Bilo je jasno i u nedelju, u 16. minutu velikog derbija između Sitija i Arsenala da nije dobro. Rodri je pao, uhvatio se za koleno, dok je sa lica "vrištalo" da je u pitanju teža povreda. Niko nije hteo odmah da se bavi nekim prognozama, ali današnji pregled je pokazao da je jedna od najgorih povreda u svetu fudbala. I, nažalost, sve češća.

Rodri je već krenuo za Madrid, gde će biti operisan, ali nije još odlučio kod kojeg će lekara otići "pod nož", javlja Marka.

Španski as je prošle sezone bio jedan od igrača sa najvećim brojem odigranih utakmica i minuta u celoj Evropi, kada su u pitanju jače lige. Predvodio je i reprezentaciju Španije do titule na Evropskom prvenstvu. A, u dresu Mančester sitija imao je neverovatan niz od više od 60 utakmica bez poraza, na kojima je on bio u startnoj postavi.

Srpska publika nije imala priliku da gleda Rodrija na startu Lige nacija, na utakmici Srbiji - Španija zbog suspenzije koju je imao. A, sada je jasno da ga neće biti u sastavu "crvene furije" ni u oktobru kada će dve reprezentacije igrati novi meč u Kordobi.

A, pre samo nekoliko dana Rodri je najavljivao mogući štrajk fudbalera zbog sve većeg broja utakmica u sezoni i nazvao to neizdrživim.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Hodaj uzdignute glave

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati