Fudbal

Direktno.rs

22. 09. 2024. 12:40 1

Stanojević o sudiji: Plašio sam se da ne bude opet Pavle Ilić

Trener Partizana Aleksandar Stanojević i golman crno-belih Aleksandar Jovanović održali su konferenciju za medije pred 174. večiti derbi, koji je na programu u ponedeljak od 19 časova.

Glavni arbitar derbija je Novak Simović, koji je i ranije često delio pravdu na najvećoj utakmici srpskog fudbala, a Stanojević je istakao da je imao i pozitivna i negativna iskustva sa arbitrom, za koga je nekoliko puta istakao mesto odakle potiče, jer je iz istog i generalni direktor Zvezde - Zvezdan Terzić.

- Nema šta da komentarišem. Imali smo jedno negativno iskustvo sa sudijom iz Lovćenca. Ne znam šta da kažem. Kada imate ovakve situacije, nadam se da nije potrebno da pričamo o sudijama. Kada je ranije u derbijima on sudio, bili su dobri. Sećam se poslednjih nekih derbija derbija, kada je igrao Aca Jovanović, koji su bili strašni, pribojavao sam se da ne bude isti sudija, pošto već dugo nije sudio derbi - rekao je Stanojević, koji je aludirao na Pavla Ilića, a potom i potvrdio da misli upravo na njega.

- Da mislim na njega, da ne pričam o imenima. Zabrinuo sam se. Možda će on suditi. Ovo je sudija iz Lovćenca. Internacionalac je, imao sam negativna iskustva, ali i pozitivna. Mislim da nema razloga da ne sudi dobro u ovoj situaciji. Mislim da nikome nije u korist. Pogotovo, što trenutno nismo konkurentni. Očekujem jedno dobro suđenje - rekao je Stanojević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Laka zarada, bez ulaganja

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati