Fudbal

Direktno.rs

15. 09. 2024. 20:34 0

Napoli brojao do 4, šou Lukakua na Sardiniji

Posle startnog poraza od Verone, ekipa Napolija je pronašla pravu formu i sada već ima tri uzastopne pobede, posle najnovijeg trijumfa na gostovanju na Sardiniji.

Napolitanci su slavili sa ubedljivih 4:0, a u glavnoj ulozi je bio Romelu Lukaku, koji je meč završio sa jednim golom i dve asistencije.

Napoli je poveo već u 18. minutu, kada je Lukaku pronašao Di Lorenca na ivici kaznenog prostora, ovaj je uputio udarac, a lopta je na putu ka golu zakačila jednog igrača Kaljarija, malo promenila pravac, ali dovoljno da prevari golmana Skufeta - 0:1.

Kaljari je zatim dugo pokušavao što pre da dođe do izjednačenja, imali su domaći inicijativu, uputili znatno veći broj šuteva ka golu, ali bez pravog efekta.

A onda, 66. minut meča i gol Hviče Kvarachelije. Lukaku je primio loptu na centru terena, zagradio se i pravovremeno uposlio Gruzijca koji je protutnjao u kazneni prostor i iskosa sa leve strane pogodio mrežu - 0:2!

Sve nade domaćih da mogu da izbegnu poraz ugasio je Romelu Lukaku na isteku 70. minuta meča. Bio je to poklon od strane golmana Skufeta koji je poslao loptu u noge gostima, a na kraju Kvarachelija sa leve strane vraća asistenciju Lukakuu koji rutinski sprovodi loptu u mrežu za nedostižnih 0:3.

Ni to nije bilo sve, gosti su u nadoknadi vremena golom Bonđorna učinili ovaj trijumf još ubedljivijim - 0:4!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati