Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

13. 09. 2024. 08:59 2

Niko na planeti ovo nije uspeo: Ronaldo stigao do 1.000.000.000!

Kristijano Ronaldo je postao prvi pojedinac na svetu koji je ikada prešao granicu od milijardu pratilaca na platformama društvenih medija.

Jedan od najvećih igrača svih vremena, Kristijano Ronaldo, napravio je istorijsku prekretnicu na društvenim mrežama, postavši prvi pojedinac koji je dostigao kumulativnu cifru od milijardu pratilaca.

Ronaldova popularnost na platformama društvenih medija dodatno je porasla zahvaljujući odlasku u arapski fudbal.

U četvrtak, 39-godišnjak, koji igra klupski fudbal u Saudijskoj Arabiji sa Al-Nasrom, objavio je da je dostigao milijardu pratilaca na svojim nalozima na društvenim mrežama, što je broj koji nije uporedio nijedan pojedinac u istoriji.

Ronaldov nalog na Jutjubu, najnoviji dodatak njegovom prisustvu na društvenim mrežama, prešao je granicu od 50 miliona u toku jedne nedelje, oborivši više rekorda.

Na Instagramu, Ronaldo ima više od 639 miliona pratilaca, što drži najveći deo od njegovih milijardu pratilaca na platformama društvenih medija. Bivši as Mančester junajteda i Real Madrida takođe ima 170,5 miliona pratilaca na Fejsbuku i 113 miliona na X.

Portugalska fudbalska ikona podelila je emotivnu objavu na društvenim mrežama kada je prešao granicu od milijardu na internetu.

- Napravili smo istoriju - MILIJARDA pratilaca! Ovo je više od broja - to je svedočanstvo naše zajedničke strasti, nagona i ljubavi prema igri i šire.

Od ulica Madeire do najvećih terena na svetu, uvek sam igrao za svoju porodicu i za vas, a sada nas milijarda stoji zajedno. Bili ste sa mnom na svakom koraku, kroz sve uspone i padove. Ovo putovanje je naše putovanje i zajedno smo pokazali da nema granica za ono što možemo da postignemo.

Hvala vam što verujete u mene, što podržavate i što ste deo mog života. Najbolje tek dolazi, a mi ćemo nastaviti da guramo, pobeđujemo i zajedno stvaramo istoriju - napisao je Ronaldo na društvenim mrežama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati