Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

10. 09. 2024. 10:37 1

Italijani otkrili zašto se Vlahović nije odazvao Piksiju?!

Dobio je Dušan Vlahović poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija za septembarske obaveze reprezentacije, ali se ljubazno zahvalio, uz naglasak da ne može da se odazove zbog "porodičnih razloga". Mediji sa "Čizme" tvrde da ubojiti napadač pregovara sa Juventusom oko novog ugovora, te da je to razlog neodazivanja na poziv...

Objasnio je Stojković na konferenciji za novinare pred duel sa Španijom da veruje igračima, posebno onima koji zbog privatnih obaveza nisu mogli da budu uz reprezentaciju, uz poseban naglasak na Vlahovića.

Buru su prethodno izazvali Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić, koji su prijavili povrede, a potom su trenirali sa Al Hilalom. Pričalo se i o tihom bojkotu selektora Stojkovića…

Iz Italije stižu informacije da su pregovori Vlahovića sa Juventusom oko novog ugovora u poodmakloj fazi i da je napadač "orlova" trenutno fokusiran na to. Uprava "stare dame" planira da srpskom napadaču smanji trenutni ugovor, prema kojem zarađuje 12 miliona evra i važi do leta 2026. godine.

Juventus je Vlahoviću ponudio produžetak ugovora, po kojem bi zarađivao između devet i deset miliona evra neto, ali bi bonusi bili veći nego ranije.

Nekadašnji prvotimac Partizana i Fjorentine ne krije da mu je lepo u Juventusu, ali reaguje kao i svaki drugi igrač na potencijalno sniženje zarade.

Sve to doduše nije negativno uticalo na Vlahovićev učinak na startu sezone, u prva tri kola Serije A postigao je dva gola. Ali, nije ga bilo u mečevima koje je Srbija igrala protiv Španije i Danske.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati