Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

10. 09. 2024. 08:39 1

Hvang otkrio kako je napustio Zvezdu

Južnokorejski reprezentativac Hvang In-Beom otkrio je medijima u domovini zašto je ovog leta napustio Crvenu zvezdu i preselio se u Fejenord, iako je sa crveno-belima ponovo mogao da igra Ligu šampiona!

Hvang je Marakanu napustio u smiraj prelaznog roka, imao je džentlmenski dogovor sa klubom da može da ode u slučaju dobre ponude, a sam je priznao da je ista stigla neposredno pred revanš meč plej-ofa LŠ protiv Bode Glimta.

Ipak, gospodski se poneo i samo je razmišljao o tome da Zvezda uđe u grupnu fazu.

- Pre svega, naš meč u plej-ofu Lige šampiona odigrao se 28. avgusta, a dan ili dva pre tog meča kontaktirali su me Fejenord i još jedan tim. Pošto je meč bio zaista važan za mene i tim, odlučio sam da se fokusiram na igru. Takođe sam razgovarao sa svojim agentom, i nakon utakmice smo konkretnije razgovarali o stvarima, uključujući finansijska pitanja - rekao je Hvang i dodao:

- Srećom, Fejenord je odlučio da me angažuje plaćanjem otkupne klauzule, na čemu sam veoma zahvalan. Kao što je poznato, holandski klubovi su poznati po razvoju i prodaji mladih igrača, ali iako ću uskoro napuniti 28 godina, oni su ipak odlučili da ulože u mene. Za to sam zaista zahvalan i osećam veliku odgovornost.

Nastavio je Hvang da govori o promeni sredine.

- Zato želim da pružim dobre nastupe. U junu sam pomenuo da, bez obzira na to koju odluku donesem, želim da to bude nešto što može doprineti, makar i na mali način, korejskom fudbalu. Ovaj transfer nije izuzetak. Imam osećaj odgovornosti da dobro igram u holandskoj ligi jer to može otvoriti više prilika za mlađe igrače da dođu u ligu. Moram da nastavim da dajem najbolje od sebe kao i uvek, kako bih zadovoljio klub i navijače.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Proka pronalazač

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati