Fudbal

[ Izvor: Sport Klub ]

08. 09. 2024. 13:05 4

Skandal na meču Srpske lige: Prebijen otac gostujućeg fudbalera (VIDEO)

Veliki skandal u Zablaću! U finišu utakmice četvrtog kola Srpske lige Zapad, između domaćeg Omladinca i FAP-a, izbila je tuča sa nesagledivim posledcama.

Kako se vidi na snimku, posle gola gostiju iz Priboja, dogodio se neviđen incident na tribini. Nalik najgorim horor filmovima! Tuča u kojoj je učestvovalo više lica.

Kako se saznaje, najdeblji kraj izvukao je otac jednog od fudbalera FAP-a, koji se našao na utakmici. Grupa izgrednika prebila je nesrećnog čoveka na tribini, potom pir nastavila i iza nje, pred očima zgroženih gledalaca.

Pripadnici policije, svega dvojica, iako je utakmica proglašena visokorizičnom, stigli su kad se već tuča privodila kraju. Jauci, vriska, zgroženi ljudi, uplašena lica… U takvom tonu završen je meč u Zablaću, selu nedaleko od Čačka. Konačnu reč o utakmici ostaje na disciplinskim organima zapadnog regiona i policiji!

FAP je do pobede od 2:1 stigao u šestom minutu sudijske nadoknade vremena. Gol odluke Ognjena Todorovića bio je uvod u skandalozan događaj, kakvih odavno nije bilo na fudbalskim terenima!

Koliko je utakmica u Zablaću bila rizična potvrđuje podatak da je pravdu delio FIFA sudija, Pavle Ilić, akter dva čuvena prolećna "večita derbija".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati