Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

29. 08. 2024. 14:49 0

Partizan dobio ponudu za Severinu iz Serije A

Partizan je ovog leta propustio tri šanse da zaigra u nekom od evropskih takmičenja koje bi mu donelo i ozbiljnu finanijsku injekciju, pa će novac morati da potraži u prodaji važnih igrača u prvom timu.

Transfer Mateusa Saldanje još uvek nije gotov, ali sva je prilika da će biti realizovan do kraja prelaznog roka, dok kapitena Svetu Markovića samo detalji dele od dogovora sa Viktorijom iz Plzena.

U Humsku je stigla i ponuda za Ksandera Severinu (23) za kojeg član Serije A Venecija nudi 1.5000.000 evra, prenosi Telegraf.

Isti izvor navodi da su Italijani spremni da plate u dve rate (500.000 prva, 1.000.000 druga), kao i da nudi još 1.000.000 evra bonusa ukoliko Venecija izbori opstanak u eliti ove sezone.

U Partizanu za sada još uvek vagaju jer žele veću sumu, međutim teško da će je dobiti posle lošeg starta sezone u koji se uklopio i Severina koji je za sada bez konkretnog učinka u vidu pogotka ili asistencije.

Krilni napadač je pojačao Partizan prošle godine i kod Igora Duljaja u prvoj sezoni upisao 38 nastupa postigavši osam golova, što je očigledno nešto što su emisari Venecije ispratili.

Prelazni rok u Italiji ističe 30. avgusta, pa bi dogovor morao biti postignut veoma brzo ukoliko u Partizanu žele da prodaju Severinu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati