Fudbal

Direktno.rs

26. 08. 2024. 22:52 0

Vlahović podmazao Motinu mašinu, Juve razbio Veronu (VIDEO)

Fudbaleri Juventusa savladali su kao gosti ekipu Verone rezultatom 3:0 u okviru drugog kola italijanske Serije A. Izabranici Tijaga Mote osvojili su nova tri boda na veoma ubedljiv način, a najzaslužniji za to bio je reprezentativac Srbije Dušan Vlahović.

Nekadašnji fudbaler Partizana i Fiorentine je sa dva pogotka krunisao odličnu igru "bjankonera" koji pod vođstvom Tijaga Mote deluju veoma uigrano, uzevši u obzir brojne promene u timu.

Prvi je zapretio gost preko Lokatelija čiji je udarac uspeo da zaustavi Montipo, da bi nedugo zatim pogodak večeras prilično raspoloženog Nikoloa Savone bio poništen zbog ofsajda.

Nije se dugo čekalo na vođstvo Juvea nakon toga.

Igrao se 28. minut kada je Lokateli iskoristio grešku u odbrani domaće ekipe, dodao ka Jildizu koji je s puno osećaja asistirao Vlahoviću, a Srbinu nije bilo teško da rutinski zatrese mrežu Montipa.

Klub iz Torina udvostručio je svoju prednost u 39. minutu kada je posle centaršuta Mbangule upravo Savona postigao gol, delom zahvaljujući i Vlahoviću koji je svojim prisustvom zasmetao odbrambenim igračima Verone.

Početak drugog poluvremena obeležio je prodor Mbangule koji je prekršajem u kaznenom prostoru nedozvoljeno zaustavio Čačua nakon čega je sudija Giua dosudio jedanaesterac.

Odgovornost je preuzeo Vlahović i sigurnim udarcem sa 11 metara u 53. minutu postavio konačan rezultat.

Veroni večeras nije pomogao ni nastup Darka Lazovića koji je kao kapiten predvodio svoju ekipu do 64. minuta kada ga je zamenio Harui.

Juventus je od večeras jedini tim sa maksimalnih šest osvojenih bodova u Seriji A, a Verona je ostala na tri boda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati