Fudbal

[ Izvor: Sport klub ]

26. 08. 2024. 09:34 1

Zvezda se rastaje sa još jednim letnjim pojačanjem?!

Crvena zvezda se ekspresno rastaje sa Nemanjom Stojićem i izvesno je da prelazi u Makabi iz Tel Aviva, a prema saznanjima Sport kluba, moguć je i brz odlazak velikog letnjeg pojačanja - Pume.

Reprezantativac Paname ima ponudu sa severnoameričkog kontinenta, nije zadovoljan početkom u Crvenoj zvezdi i sve bi moglo da se zaključi dogovorom sa čelnicima najtrofejnijeg srpskog kluba o odlasku, uz izvlačenje uloženog novca prilikom kupovine od Famalikaa.

To se neće dogoditi pre revanša sa Bode Glimtom, a opcija je da dođe do transfera početkom septembra ili na samom kraju avgusta.

Otvorena je i realnija opcija da stručni štab i rukovodstvo spuste rampu na odlazak Pume, pogotovo što je u poslednje vreme popravio status kod trenera Vladana Milojevića i nalazio bi se među starterima za prvi meč sa Bode Glimtom da se nije povredio.

Konačne odluke čekaju epilog revanša plej-ofa za Ligu šampiona, ali već sada je jasno da, bez obzira na to u kom će takmičenju igrati Zvezda na jesen, deo tima neće biti Stojić. Reprezentativac Srbije se nije nametnuo Milojeviću i sve strukture kluba su dozvolom za ekspresan odlazak štopera priznale grešku oko njegovog angažovanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Pozdrav iz Srbije

Zoran Živković [09.09.2024.]




Video dana

Instruktor plesa

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati