Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

25. 07. 2024. 12:09 1

Partizan glatko odbio ponudu od 6,5 miliona evra za Saldanju

Možda Partizan nije blistao protiv Dinama iz Kijeva, ali dva gola Mateusa Saldanje ponovo su skrenula svetla pozornice ka napadaču crno-belih Mateusu Saldanji.

Brazilac je dobio ponudu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, od fudbalskog kluba Al Džazira u visini od 6.500.000 evra, na koji su dodati i bonusi. Pomenuti klub je bio izdašan i prema samom fudbaleru, ponudio mu je godišnju platu u visini od 2.000.000 evra neto, što je Saldanji i te kako privlačno, ali... U ovom trenutku, Partizan je glatko odbio Arape, jer potražuje daleko veći novac za Brazilca, crno-beli računaju da će na Saldanji, koji je aktuelnu sezonu počeo sa tri gola u dva meča, inkasirati između deset i 12 miliona evra.

Otuda je klub iz Humske pre nekoliko dana glatko odbio i vlasnike Mančester sitija, odnosno Sti grupe, koja je već kupovala perspektivne fudbalere u Partizanu (Filip Stevanović) i Srbiji (braća Ilić, Gordić, Tedić...). Pomenuta ponuda nije odgovarala ni crno-belima, pošto je iznosila 4.800.000, plus ostvarive bonus od 1.000.000 evra, ali ni samom Saldanji, jer je bilo planirano da bude prosleđen na pozajmicu u jedan od brazilskih klubova, koji kontrolišu bogati vlasnici Mančester sitija.Nisu to jedina konkretna interesovanja za Saldanju, ona dolaze i sa zapada Evrope, iz Italije i Španije, s tim da nekolicina klubova zna status Brazilca u Humskoj posle kontakata sa čelnim ljudima. Odnosno, poznata im je činjenica da ne može da ode dok ne okonča evropske kvalifikacije sa Partizanom, u dogovoru sa klubom, te se u narednim danima očekuju konkretne ponude i iz tog "dela sveta".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati