Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

12. 07. 2024. 10:55 0

Engleska rešila pitanje selektora

Engleska je na "mišiće" došla do finala Evropskog prvenstva, drugog u nizu, a tamo će je čekati Španija. U Savezu već razmišljaju o narednom ciklusu u kome ponovo na klupi vide Gereta Sautgejta.

Engleska na trofej na velikim takmičenjima čeka još od 1966. godine, kada su jedini put osvojili Svetsko prvenstvo. Najveće takmičenje Starog kontinenta nisu osvajali nikada, a u nedelju će imati priliku za to.

Geret Sautgejt je na klupi Engleske već osam godina, tačnije, od fijaska Engleske na Evropskom prvenstvu 2016. kada su izgubili od Islanda. I pre početka ovogodišnjeg Eura je bilo polemike da li će Sautgejt ostati, a zaključak je da Fudbalski savez Engleske želi da zadrži iskusnog trenera, bez obzira na rezultat nedeljnog finala.

Sautgejt je još pred početak Evropskog prvenstva rekao da će se povući sa mesta selektora ako Engleska ne osvoji takmičenje, međutim pregovori su već počeli oko nastavka saradnje.

Englezi nisu blistali na ovom takmičenju, ali su se ipak domogli finala u kome će se za prvi trofej na Evropskom prvenstvu boriti sa reprezentacijom Španije u nedelju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati