Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

03. 07. 2024. 18:30 0

Bio je napadač Zvezde, sada meša malter (FOTO)

Veliki broj napadača je u prošlosti prodefilovao kroz Crvenu zvezdu, neki su ostali u lepom sećanju navijača, a neki su jednostavno olako zaboravljeni. Jedan od onih koji spada u prvu kategoriju je Petar Orlandić, crnogorski napadač koji sada nastupa za Jezero, klub iz Plava.

Petar Orlandić je imao svoju epizodu u Zvezdi, tokom koje je proveo tri sezone u Beograd, a iako nije dobijao često šansu, umeo je i te kako da je iskoristi.

Odigrao je 34 utakmice tokom svog mandata u crveno-belom dresu, postigao je 15 golova i ostao je upamćen kao jedan od najboljih stranih napadača koji je igrao u Crvenoj zvezdi, ako se uzmu u obzir minuti na terenu i dati golovi.

Nakon Zvezde je igrao za Madeiru, Leopard, Birkirkaru, Sukotaj, Spartak Trnavu, Zetu, Zvijezdu, Olimpik i Podgoricu, pre nego što je stigao u Jezero, gde i sada nastupa.

Orlandić nikada nije krio i to da je osim fudbala radio i kao konobar, radio je i na gradilištu, a sada je objavio i jednu šaljivu sliku u kojoj je još jednom pokazao da se ne stidi onoga ko je i šta je.

Dok većina fudbalera leto provodi na odmoru, on se priprema za novu sezonu, ali pored sebe ima mešalicu i malter.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Roki

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati