Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

20. 06. 2024. 17:54 0

Mitrović: Bod veliki kao kuća, moram da obavim par poziva

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je 1:1 sa Slovenijom u drugom kolu Grupe C Evropskog prvenstva, a Aleksandar Mitrović bio je jedan od onih koji su propustili neke izgledne šanse.

U drugom poluvremenu je Mitrogol pogodio prečku, pa i dalje čeka na prvi pogodak na prvenstvu.

Posle meča sa Slovencima je rekao da je remi bio realan rezultat sa Slovencima, da je bod veliki "kao kuća", ali i da se nada da će ga sreća pogledati posle meča sa Danskom.

"Orlovi" su odigrali 1:1 posle golova Karničnika i Luke Jovića. Jović je pogodak postigao u petom minutu sudijske nadoknade.- Mislim da smo ušli malo defanzivnije, ali, opet kažem, i Slovenci su dobro ušli u u utakmicu. Jako dobro su nas skautirali, pravili su višak na pozicijama po strani i bili su bolji u prvom poluvremenu. I pored toga smo imali nekih par polušansi gde smo mogli da damo gol. Drugo poluvreme smo bili hrabriji na lopti, dominirali smo i onda smo primili gol kako samo mi znamo da primimo. Na kraju smo dali sve od sebe i s obzirom na okolnosti - zaslužili smo remi. Oni su bili bolji u prvom, mi u drugom poluvremenu i bod je velik kao kuća - rekao je Mitrović posle meča za Arenu.

Mitrović konstatuje kroz osmeh i da će ispratiti meč Engleske i Danske i da će "morati da obavi nekoliko poziva".- Jeste, bila je teška utakmica i fizički i mentalno, ali smo ovde da damo maksimum, imamo dva dana da se oporavimo. Pratićemo večeras rezultat i moraću par poziva da obavim pred tu poslednju utakmicu, pomoć Engleza isto da oni odigraju najbolje što mogu. Imamo dva dana da se oporavimo mentalno i fizički, da se spremimo i da pokušamo da dobijemo utakmicu protiv Danske - kazao je srpski špic.

Prokomentarisao je i činjenicu da nije realizovao jednu od najboljih prilika na utakmici koja bi Srbiji pružila priliku da preokrene.

- Bože zdravlja, šta ćeš, to je fudbal, milimetri odlučuju, ali uveren sam da će doći kad je najpotrebnije - zaključio je Mitrović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati