Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

20. 06. 2024. 17:20 25

Rade Bogdanović: Sergej trčao kao BABA, ako budemo ovako igrali protiv Danaca - CRNO NAM SE PIŠE

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno (1:1) sa selekcijom Slovenije na Evropskom prvenstvu u fudbalu, čime je zadržala šanse da se plasira u osminu finala.

Gol za izjednačenje postigao je Luka Jović u 95. minutu, a prethodno je gol za Slovence postigao Žan Karničnik u 69. minutu.

Izuzetno oštre reči na igru reprezentacije Srbije imao je fudbalski analitičar Rade Bogdanović u studiju RTS-a u emisiji "Svi igraju, fudbal pobeđuje".

On je posebno besan bio na Sergeja Milinkovića Savića, za kojeg smatra kao glavnog krivca za gol.

- Gledajući prvih 45 minuta, jako je to loše sa strane Srbije, da se ne zavaravamo, ovaj poslednji gol, hvala Bogu pao je na kraju iz prekida. Sve opasno što je došlo iz prekida, samo po sebi je opasno kada lopta dolazi u peterac, ali smo na momente loše izgledali, imali smo sreće da postignemo gol. Kao što je Aca (komentator Aleksandar Stojanović, prim. aut.) rekao, ako budemo ovako igrali sa Dancima, crno nam se piše - rekao je Bogdanović, pa nastavio:

- Ovo je jedna ekipa, mi smo to najavljivali, jako ofanzivna, iz jedne akcije tečne su napravili jednu šansu. Nema nikakve ofanzive tu. Druga stvar, kod izmena, ja sam tog Milinkovića Savića izvređao da niko nije čuo od TV gledalaca kod prvog gola. Čuj čovek tek ušao, a trči kao baba za desnim bekom kad smo primili gol. Ne možemo da pričamo o izmenama vanserijskim. Slovenci su se vratili, ovaj trener nije imao sreće, ali je to bio doktorski rad, kako želi da mu ekipa igra, kad zna da odabere, kad zna način na koji želi da igra. Nije imao sreće, na našu sreću - rekao je Rade Bogdanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Mačka programira

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati