Fudbal

Direktno.rs

18. 06. 2024. 08:38 0

Savez se oglasio: Nove vesti oko Mbapea!

Kilijan Mbape (25) ipak neće morati na operaciju nakon što je u pobedi protiv Austrije (1:0), prvoj za Francusku na Evropskom prvenstvu, slomio nos. Podsetimo, 25-godišnji napadač stradao je u duelu sa Kevinom Dansom i morao je da napusti igru pre završetka meča. Iako su prve prognoze sugerisale da je upitan za ostatak turnira, vesti iz Francuske govore da je moguće, iako ne i verovatno, da nastupi već u utakmici sa Holandijom u petak.

Mbape je bio na pregledu u bolnici u Diseldorfu, nakon čega se oglasio Fudbalski savez Francuske.

- Mbape se vraća u kamp francuske reprezentacije. Kapitenu Francuske pomogli su medicinsko osoblje i dr Frank Le Gal, koji je dijagnostifikovao prelom. Mbape će biti na lečenju nekoliko dana, ali neće biti operisan u bliskoj budućnosti. Napraviće mu se maska kako bi mogao da se vrati takmičenju nakon lečenja - stoji u objavi FS Francuske.

Mbape je jedan od najboljih igrača na svetu

Novi napadač Reala je najvažniji igrač Francuske i jedan od najboljih na svetu, pa bi njegov izostanak bio ogroman udarac za ekipu selektora Didijea Dešana, jedne od najvećih favorita Eura. Mbape je u prošloj sezoni, svojoj poslednjoj za PSŽ pre odlaska u Real Madrid, dao 44 gola i asistirao deset puta u 48 utakmica za francuske prvake. Za reprezentaciju je odigrao 79 utakmica i postigao 47 golova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Neizbežan sudar

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati