Fudbal

[ Izvor: Sport Klub ]

11. 06. 2024. 12:45 1

Olajinka želi da ide, Zvezda traži papreno obeštećenje

Slavija Prag pokušava da vrati Pitera Olajinku. Prema informacijama češkog sajta "Infotbal" igrač želi iz Crvene zvezde nazad u Prag, ali neće to biti laka misija.

Crvena zvezda ne pristaje na prodaju Olajinke, pa je verovatno zato i na ponudu Slavije odgovoreno paprenim zahtevom za obeštećenje.

- U Slaviji postoji bojazan da bi transfer bio preskup. Srbi traže 6 miliona evra, a u klubu iz Praga se neće upuštati u takvo preplaćivanje - navodi se u tekstu "Infotbala".

Htela je Slavija i zimus da vrati Olajinku, ali nije došlo do dogovora.

- Sada je došlo do suštinske promene: Olajinka je pokazao veliko interesovanje za povratak u Slaviju. Sa Crvenom zvezdom je potpisao ugovor na još dve godine i ona ne želi da ga proda. Ipak, klubovi ostaju u kontaktu, transfer još nije definitivno na ledu - pišu Česi.

Olajinka je najbolji stranac u istoriji Slavije (183 utakmice/50 golova), a u Crvenu zvezdu je stigao prošlog leta bez obeštećenja.

Kod Bahara nije igrao na osnovnoj poziciji krila, dok se kod trenera Milojevića osećao dosta komotnije i pružio je na terenu što se očekivalo.

Mogućnost transfera Olajinke postoji u slučaju da osim Pume stigne i Nemanja Radonjić, ali i u takvoj varijanti nije isključeno da Milojević i uprava dođu do zaključka da im je iskusan Nigerijac neophodan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati