Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

23. 05. 2024. 13:36 3

Alarm iz UEFA: NAMEŠTEN MEČ Prve lige Srbije?!

Halo, Beograde, šta se dešava? UEFA ponovo javlja: namešten još jedan meč Prve lige Srbije. I to duel 34. kola plej-aut grupe, između GFK Dubočice i OFK Vršca!

Akteri su ovog puta, sudeći prema informacijama iz Niona, režirali jedinstven podvig - namestili su da se utakmica završi bez pobednika (1:1)!

Gosti su do prednosti stigli u drugom minutu preko Uroša Čejića. Izjednačio je Nikola Tasić, u 11. minutu za konačnih 1:1.

Specijalizovani radari UEFA detektovali su sumnje znatno pre početka utakmice.

Enormne uplate na konačan "iks" upalile su signalnu lampicu. Kako je utakmica i završena očekivanim ishodom, materijal sa meča odigranog 13. maja, po hitnom postupku, prosleđen je u FSS. Posle opservacija Bogdana Đurđevića, disciplinskog inspektora srpske kuće fudbala, o njegovoj sudbini odlučivaće članovi Disciplinske i etičke komisije.

Prema najavama, postupak bi trebalo da bude pokrenut protiv oba kluba. Leskovčani su već pod sumnjom, zbog nameštanja utakmice protiv Mladosti GAT i skoro je izvesno - nalaze se pod pretnjom oduzimanja bodova. Slučaj takozvane "druge prijave" zahteva i drastičniju reakciju disciplinskih organa.

Prvostepenoj komisiji ostaju dve mogućnosti - oduzimanje bodova u aktuelnoj, ili "startni minus" u narednoj takmičarskoj sezoni.

Vrščani nisu prvi put akteri nameštene utakmice, ali prijava iz meča sa GFK Dubočicom biće premijerna za njih u tekućoj godini.

Nerešeni su i slučajevi utakmica pod sumnjom Tekstilac - Mladost GAT (1:2) i OFK Vršac - Tekstilac (2:1). Odigrani u razmaku od svega sedam dana obeležili su posebno fudbalere ekipe iz Odžaka. 

FSS je prethodno kaznio novobeogradski Radnički oduzimanjem šest bodova zbog puštanja Odžačana u jesenjem delu sezone. Domaći tim slavio je sa ubedljivih 5:0.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati