Fudbal

Direktno.rs

24. 04. 2024. 21:34 4

Milojević: Moram da pohvalim mog Šumadinca

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije. Oni su na stadionu "Rajko Mitić" sa 2:0 savladali večitog rivala Partizan i 23. maja igraće protiv Vojvodine za trofej.

Odmah nakon utakmice trener crveno-belih Vladan Milojević dao je izjavu za televiziju Arena sport i tom prilikom izuzetno pohvalno govorio o kolegi iz suprotnog tabora Igoru Duljaju.

- Moram da pohvalim mog Šumadinca. Jako dobro pripremljena utakmica od strane Partizana. Bio je dobar derbi, dosta šansi. Partizan je imao svoje šanse, Glazer je dva-tri puta odbranio fenomenalno, kao i Jovanović na drugoj strani. Danas je pokušao sa Kaluluom i Severinom, dva brza igrača, i sa Gohom iza Baždara. Svakako kada smo videli koju jedanaestoricu će Duljaj izvesti, videli smo i njihovu ideju. Sve pohale za njega i stručni štab - rekao je Milojević, a onda istakao koliko mu znači plasman u finale.

- Mislim da je ovo bio dobar derbi, dve dobre ekipe. Mi smo srećni, idemo u finale, to nam je bio cilj. Mogu da kažem da sam posebno srećan, jer je ovo moje prvo finale sa Crvenom zvezdom. Osvojio sam Kup sa Čukaričkim, ovo mi je mnogo drag trofej, ali nikada sa Zvezdom nisam bio u finalu - istakao je on i poželeo večitom rivalu sve najbolje u finišu sezone.

- Razmišljamo o plej-ofu i narednoj utakmici. Pohvalio bih navijače, mislim da su imali šta da vide, a Partizanu bih poželeo u nastavku prvenstva.

Naredni protivnik Zvezdi u Superligi biće upravo Vojvodina, protiv koje će crveno-beli igrati i u finalu Kupa.

- Ja ne biram utakmice, svaka prva je jako bitna. Imamo vremena da se malo odmorimo, već od sutra kreće priprema za utakmicu u Novom sadu - zaključio je Zvezdin trener.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati