Fudbal

Direktno.rs

17. 04. 2024. 14:06 0

Neviđeno: Fudbaler napao sutkinju na terenu! (VIDEO)

Nije više novost da ženske sudije dele pravdu na fudbalskim utakmicama muškaraca. Ali, i te kako je novost ako se neko usudi da sudiju ili sutkinju fizički napadne. To se desilo u Alžiru.

Sutkinja Čada Mehat fizički je napadnuta u Alžiru na utakmici koju je sudila. Pomenuta 28-godišnjakinja delegirana je da sudi utakmicu Kupa Alžira. Sastali suse WA Tlemken i MC Alžir. Ostaće joj ta utakmica dugo u sećanju s obzirom na to da ju je fizički napao igrač gostiju.

Nezadovoljan odlukom sudije Čade Mehata, alžirski internacionalac Jusuf Belaili (32 godine) fizički ju je napao tokom meča. Naime, fudbaler MC Alžira je prišao ženi i počeo da je povlači za majicu, a u tom trenutku je intervenisao kolega koji je pokušao da smiri saigrača.

Iako je Belaili napravio grub gest, devojka je iznenadila sve svojom reakcijom. Nije mu dala crveni karton i isključila ga, već mu je samo dodelila žuti karton. Nakon dobijenog kartona od Čade, igrač je napravio još jedan gest koji je izazvao kontroverzu. Napucao je loptu u pravcu sudije.

Fudbaler koji je napao sutkinju nije naročito poznat. Najveći domet su mu osrednji francuski klubovi.

Belaili je počeo da igra fudbal u MC Oranu, nakon čega je igrao za Esperans u Tunisu, USM Alžir ponovo u domaćem prvenstvu, Anžer u Francuskoj, Al-Ahli u Saudijskoj Arabiji, za katarski SC-u, Brest, Ajačio, a na leto 2023. potpisao je sa MC Alžir.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati