Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

16. 04. 2024. 12:28 4

Sukob u Partizanu - Nađ neće da vodi derbi?!

Potresi u Partizanu pred dva ključna meča u sezoni. Crno-beli u subotu gostuju Crvenoj zvezdi, od koje imaju sedam bodova manje, u prvom kolu plej-ofa, a maločas su saznali da će Zvezdi gostovati i u sredu, u polufinalu Kupa Srbije.

Trener Igor Duljaj je u porazu protiv Čukaričkog u nedelju uveče (2:3) dobio žuti karton, četvrti u sezoni, što znači da neće moći da sa klupe vodi 173. "večiti" prvenstveni derbi u subotu. On sam je nakon meča na Banovom brdu rekao da će ga zameniti Albert Nađ, koji jedini ima licencu iz stručnog štaba Partizana, ali izgleda da of toga neće biti ništa.

Naime, kako saznaje "Telegraf", Nađ je odbio da zameni suspendovanog Duljaja.

Isti izvor prenosi da je Nađ svoju odluku saopštio kolegama pred jutrošnji trening, a onda je posle žučne rasprave za koju su čuli svi od "portira na ulazu" do komšiluka, napustio sportski centar u Zemunu i nije prisustvovao radu prvog tima u prepodnevnim časovima.

Šta je razlog odbijanja, teško je dokučiti... Jer, Albert Nađ je pod važećim ugovorom sa crno-belima i po slovu profesionalizma, uz napomenu još jednom da jedini poseduje PRO licencu, te da je prvi pomoćnik Igora Duljaja, bilo je apsolutno logično da upravo on vodi utakmicu.

Partizanu su sada na raspolaganju Bojan Zavišić i Bruno Fidalgo, sa licencama nižeg ranga, odnosno Marko Jovanović koji je tek počeo da se školuje za trenerski posao. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati