Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

16. 04. 2024. 09:35 0

Poketino grmi posle 6:0: Sledeći put svi lete napolje!

Samo je u Čelsiju moguće da posle pobede od 6:0 i partije karijere Kola Palmera, menadžer besni na svoje igrače i to potpuno opravdano.

Noni Madueke i Nikolas Džekson bili su sinoć slika i prilika novog Čelsija, koji grade individualci, nesvesni veličine kluba u koji su došli.

Ceo svet je gledao svađu Maduekea i Džeksona koji su želeli da izvedu penal i ukradu loptu Kolu Palmeru, koji je već postigao het-trik, ali ja nastavio da se bori za "Zlatnu kopačku" Premijer lige. Morao je da interveniše i kapiten Galager, na kraju je Palmer rutinski pogodio za 4:0.

Maurisio Poketino je besneo na konferenciji za medije i oštro je kritikovao Maduekea i Džeksona.

- Sledeći put će svi da lete napolje. Ne šalim se kada kažem da je poslednji put da su se ovako ponašali. Neprihvatljivo je da posle takve partije gledamo i takvo detinjasto ponašanje. Ako želimo da budemo veliki tim, onda moramo mnogo toga da naučimo i da prihvatimo i da pojedinci više misle na tim. Poslednji put naglašavam da je Kol Palmer naš izvođač penala. Ono je bilo zaista sramota, jer smo poslali ružnu sliku. Želim da se izvinim našima navijačima i svima koji su gledali one scene - rekao je Poketino.

Kol Palmer takođe nije bio zadovoljan ponašanjem svojih saigrača.

- Želeli su da šutiraju penal, ali njihovo ponašanje je neprihvatljivo, jer se zna da sam ja prvi izvođač. Otišli su predaleko, ali smo se kasnije smejali u svlačionici - istakao je Palmer.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati