Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

11. 04. 2024. 09:55 2

Proključala krv - Simeone u klinču sa legendom Dortmunda!

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su sinoć na svom terenu Borusiju Dortmund sa 2:1, u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona. Strelci za Atletiko bili su Rodrigo De Paul u petom i Samjuel Lino u 32. minutu, a gol za Borusiju postigao je Sebastijan Ale u 81. minutu.

Ni okršaj u Madridu nije mogao da prođe bez uzburkanih strasti, a u centru se pažnje kao i neretko do sada našao trener domaće ekipe Dijego Simeone.

Naime, u drugom poluvremenu utakmice došlo je do fizičkog kontakta između Argentinca i sportskog direktora Borusije Sebastijana Kela koji je prišao četvrtom sudiji kako bi se požalio na navodni prekršaj De Pola nad Džanom, kada glavni sudija Marko Gvida nije reagovao.

Simeone je prišao Kelu i počeo da mu se unosi u lice pre nego što ga je dva puta odgurno, ali je veći incident na kraju ipak bio sprečen.

Nakon meča, Kel je istakao da se takve stvari dešavaju na utakmicama, te da Simeone zna zbog čega.

- Ne treba govoriti o tome, već o stvarima na terenu. Emocije se nakupe u takvoj situaciji, trebalo je pokazati stav, ništa više. To se dogodilo zbog situacije na terenu, Simeone zna zašto. Neka ostane na tome - kazao je Kel koji je tokom igračke karijere u Dortmundu osvojio šest trofeja za 13 godina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati