Fudbal

Direktno.rs

10. 04. 2024. 20:40 1

Zvezda pregazila Vršac za polufinale Kupa!

Fudbaleri Crvene zvezde rutinski su savladali Vršac rezultatom 3:0 i plasirali se u polufinale Kupa Srbije.

Zvezda se tako pridružila Partizanu i Vojvodini koji su se ranije danas takođe plasirali među četiri najbolje ekipe u Kupu Srbije. Spisak polufinalista biće kompletiran sutra posle duela kragujevačkog Radničkog i Novog Pazara.

A da branilac trofeja večeras neće imati težak posao, postalo je jasno već posle pet minuta kada je Stamenić prošao kroz sredinu, prosledio loptu na levu stranu za Kataija, a ovaj sa nekih 12-13 metara poslao loptu u mrežu - 1:0.

Posle tog gola, Zvezda je nekako usporila ritam igre, nije previše ugrožavala gol gostiju, izuzev u par navrata do kraja prvog poluvremena preko Krasoa i Kataija, kada se istakao golman Nović.

Minimalno vođstvo Zvezde ostalo je na snazi sve do sredine drugog poluvremena, a ulazak u igru Bukarija i Endiaja se Zvezdi isplatio već u 66. minutu meča kada je Bukari protutnjao po desnoj strani, centrirao u kazneni prostor za Endiaja koji šalje loptu kroz noge golmanu Noviću - 2:0.

Na treći gol se čekalo do 82. minuta, kada se Bukari posle asistencije upisao i u strelce. Sve se dogodilo posle Kanginog kornera sa leve strane, Milunović je zahvatio loptu, a u mrežu ju je prosledio Bukari koji je bio na drugoj stativi i iz neposredne blizine je samo "ćušnuo" loptu u mrežu za 3:0.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati