Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

06. 04. 2024. 22:10 0

Uspavanka u Bačkoj Topoli: Mreže mirovale

Umesto uzbudljivog derbija 28. kola Super lige Srbije - uspavanka. TSC i Čukarički su remizirali bez golova, a nije ni bilo velikih šansi.

Očekivao se mnogo bolji fudbal u Bačkoj Topoli, ali viđeno je samo taktičko nadmudrivanje i igra bez rizika na obe strane.

Skroman je bio sadržaj prvog poluvremena, a još skromniji u nastavku. Čukarički je u prvih 45 minuta i pretio, a u drugih se u potpunosti zadovoljio bodom.

Dosadu je prekinuo jedino udarac Petrovića iz slobodnog udarca i intrevencija Samurovića do prečke, uz VAR proveru da li je lopta prešla zamišljenu gol-liniju. Odluka je bila da nema gola.

TSC je naišao na čvršćeg protivnika nego što su bili prethodni, pa se treneru Lazetiću taktika bez špica nije isplatila. Uveo je Rakonjca u finišu, tek kad se povredio Jovanović.

TSC ostaje treći sa 60 bodova, Vojvodina ima 47, Čukarički 45, a Radnički 1923 44 i meč manje, kao što smo rekli, igra sutra protiv Spartaka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati