Fudbal

[ Izvor: mozzart sport ]

04. 04. 2024. 13:23 0

Ima samo 16: Novi levi bek na treninzima Zvezde

Crvena zvezda je pobedom nad IMT-om napravila novi korak na putu do odbrane trona, te će već od danas fokus u Ljutice Bogdana biti preusmeren na gostovanje Radniku. Pripreme za susret u Surdulici od danas su na dnevnom redu crveno-belih, a spisak igrača na treninzima pred završne izazove biće širi za jedno ime - Adema Avdića.

Prema saznanjima Mozzart Sporta mladi levi bek privukao je pažnju stručnog štaba i dobio poziv da se iz omladinske selekcije preseli u redove prvog tima. Perspektivni bočni fudbaler rođen 24. septembra 2007. godine u Loznici dete je Zvezdine škole i jedan od članova elitne škole crveno-belih, a odlične igre u Omladinskoj ligi Srbije, u konkurenciji sa starijim igračima, bile su povod da bude nagrađen pozivom Vladana Milojevića.

Iz perspektive rukovodstva i stručnog štaba Zvezde mladi Lozničanin je materijal za levog beka dostojnog prvog tima, te će u narednom periodu biti u prilici da steče dodatno znanje uz Milana Rodića i Viktora Radojevića, trenutne opcije na pomenutoj poziciji.

Avdić, koji je redovni član kadetske reprezentacije Srbije, ove sezone je među perjanicama omladinskog tima crveno-belih za koje je na 12 utakmica upisao tri gola, a šira javnost je u njegove kvalitete imala prilike da se uveri tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za kadete nedavno održanih u Gruziji gde su Orlići pobedama nad domaćinom (2:0) i Turskom (3:0) obezbedili mesto na završnom turniru.

Levi bek član je talentovane "klase 07" iz koje se zvezdašima već predstavio niz bisera poput Veljka Milosavljevića, Andrije Maksimovića i Veljka Vukojevića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati