Fudbal

[ Izvor: sport klub ]

01. 04. 2024. 12:33 0

Dobili namerne žute kartone, sad propuštaju El Klasiko?

Barselona je slavila minimalnu pobedu protiv Las Palmasa (1:0), ali je i dalje zaostatak za Real Madridom veliki, osam kola pre kraja Katalonci imaju osam bodova manje u odnosu na lidera.

Razmišlja već Ćavijeva ekipa uveliko o El Klasiku, koji je na programu za dva kola. Prethodno, Barselonu čeka gostovanje Kadizu.

I upravo zbog toga sturčni štab Barselone rešio je da neki od igrača očiste žute kartone upravo na gostovanju u gradu na obali Atlanskog okeana. Očigledno namerno javne opomene, pete u sezoni, dobili su Robert Levandovski i Žoao Kanselo.

Poljak je prilikom zamene u 81. minutu odugovlačio sa izlaskom iz igre, Portugalac je u 88. minutu dobio javnu opomenu zbog prilično oštrog starta na protivničkom igraču.

I obojica neće imati pravo nastupa u meču protiv Kadiza. Međutim, mogla bi Barselona da se susretne sa mnogo većim problemom. Po pravilima Fudbalskog saveza Španije, mogao bi pomenuti tandem da propustiti i meč protiv Real Madrida. I to tvrdi renomirana "Marka".

- Prema pravilima Fudbalskog saveza Španije, Levandovski i Kanselo moraju da budu suspendovani na dve utakmice i samim tim bi propustili El Klasiko, s obzirom na to da su namerno dobili žute kartone kako bi propustili naredni meč - navodi "Marka".

Svima je ipak jasno da će se to teško dogoditi… Inače, tenzije između dva najveća španska kluba su sve veće, čak je i Čavi nedavno optužio arbitre da guraju Madriđane.

- Samo ću zamoliti sudije da nas puste da budemo konkurentni. Crveni karton Vitoru Rokeu je još jedna greška. Još jedna na štetu Barcelone. Svi znaju šta je istina - rekao je Ćavi. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati