Fudbal

Direktno.rs

31. 03. 2024. 19:09 0

Otkriveno ko je izvukao Alveša iz zatvora

Brazilski fudbaler Dani Alveš poslednjih meseci nalazi se u centru pažnje svetskih medija - ne zbog sportskih uspeha, već zbog toga što je osuđen za silovanje. Pretila mu je duga zatvorska kazna, ali se potom pojavila vest da će izaći iz pritvora jer je za njega plaćena kaucija od jednog miliona evra.

Mnogi se pitaju - kako je moguće da fudbaler takve veličanstvene karijere nema dovoljno finansijskih sredstava za kauciju? Jednostavno, u ovom sudskom procesu zamrznuta su sva finansijska sredstva legendarnog desnog beka.

Ko je onda uplatio novac neophodan da Dani Alveš izađe na slobodu? U medijima su se pojavljivale informacije da su to učinili Danijevi nekadašnji saigrači Nejmar i Memfis Depaj, ali to nije istina.

Kako piše španski "Mundo deportivo", u pitanju je jedna medijska kuća u Brazilu, koja će u zamenu za ovu uslugu dobiti ekskluzivna prava na intervju sa 40-godišnjim Alvešom.

Španski list dalje navodi da je u pitanju dobro poznata medijska kuća koja u Brazilu piše o bitnim ljudima ove južnoameričke države, kao i da je intervju već snimljen.

Trofejni fudbaler je samo privremeno na slobodi. Posle uplaćene kaucije, španski sud odobrio da bude van zatvora do donošenja pravosnažne odluke u procesu oko silovanja devojke u noćnom klubu.

Bivši reprezentativac Brazila je uhapšen nedugo posle Svetskog prvenstva u Kataru, a osuđen je na četiri i po godine zatvora.

Po izlasku iz zatvora oduzeti su mu i brazilski i španski pasoš, a obavezan je da se svake nedelje javlja u sud.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati