Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

25. 03. 2024. 10:53 0

"Old Traford" od 100.000 mesta?

Profit je nešto čemu se najviše teži u današnjem fudbalu, ide nekad i pre rezultata, a ser Džim Retklif nije kupio Mančester junajted samo zbog činjenice da gaji emocije prema klubu.

Jasno je da se radi o možda i najpopularnijem klubu na svetu, sa enormnim marketinškim potencijalom, a jedan od prvih planova pomenutog suvlasnika Mančester junajteda jeste i gradnja novog stadiona koji će imati 15.000-25.000 više sedećih mesta od sadašnjeg. U ovo trenutku na Old traford može da sedne 74.310 ljudi.

Nedavno je u jednom podkastu Retklif istakao da želi prvoklasni svetski stadion i da postoji ozbiljan prostor za to.

Old Traford je poslednji put doživeo "apdejt" 2006. godine i to je jedan od razloga zašto je Retklif već sada pokrenuo priču oko izgradnje novog stadiona.

Sa još više novca u kasi od prodaje karata, Mančester junajted ne bi morao previše da se pazi Finansijskog fer-pleja jer mu zaista prete kazne zbog neverovatnih kupovina u proteklim godinama.

Naravno, sve je još uvek u zamislima Džima Retklifa, a u narednim mesecima bismo mogli da dobijemo i prve konkretne planove vezane za jedan od najvećih stadiona u Evropi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati