Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

14. 03. 2024. 16:39 1

Kažnjeni večiti i još 3 kluba: U kasu FSS ide 15 miliona!

Fudbalski savez Srbije novim kaznama je stavio do znanja da neće tolerisati komentarisanje suđenja u javnom prostoru. Za prethodne prekršaja po tom osnovu, prestupnici su sankcionisani sa po tri miliona dinara. Ukupno 15 miliona!

Na listi kažnjenih, uz Crvenu zvezdu i Partizan, nalaze se i Radnik, niški Radnički i Novi Pazar.

Slučaj Igora Matića, šefa stručnog štaba Novog Pazara, i dalje je otvoren.

Iz redova šampiona oglasili su se posle gostovanja Partizana u Surdulici. Istih sati javili su se iz Humske, komentarišući suđenje na utakmici Crvena zvezda - Čukarički.

Prethodno su i iz Radnika, takođe, usmerili oštricu kritike ka FSS i sudijskoj organizaciji. Oglašavao se i niški Radnički, među prvima i Novi Pazar, posle gostovanja u Pančevu.

Iz FSS i od Disciplinske i etičke komisije FSS, čijom sednicom je predsedavao Ivan Nikolić, stigla je i jasna poruka - svako naredno oglašavanje na temu suđenja biće drakonski sankcionisano. U poslednjem trenutku, prvostepena komisija u sistemu srpske kuće fudbala, odustala je od znatno većih kazni prestupnicima.

Pokrenuti su novi postupci prvotiv Partizana i Crvene zvezde, zbog upotrebe navijačke pirotehnike, lomljenja stolica i nasilnog ponašanja dela gledalaca na poslednjem večitom derbiju.

Utakmicom pauze kažnjeni su Matsui Hikaru, prvotimac Kolubare, i Mihajlo Jovanović, štoper GFK Slobode, isključeni u poslednjem prvoligaškom kolu. Na klupi GFK Dubočice, narednog vikenda, neće moći da sedi šef struke Marjan Živković, istovetno je kažnjen i Marko Martać iz ubskog Jedinstva.

Sa računa niškog Radničkog, zbog većeg broja žutih kartona, biće skinuto 55.000 dinara. Radnički iz Sremske Mitrovice sankcionisan je po istom prestupu sa 36.000.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati