Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

12. 03. 2024. 08:40 22

Jezivi napadi navijača Partizana na Spajića: Psuju mu i porodicu

Iza nas je ostao još jedan večiti derbi u srpskom fudbalu, gde su Zvezda i Partizan podelili bodove na Marakani, ali se i dva dana nakon istog mogu videti obrisi stvari koje su se desile na našem najvećeme stadionu.

Ne prestaje buka oko sudije Pavla Ilića koji se našao na udarima od strane i jednih i drugih, a izuzev njega, na udaru se našao i štoper Crvene zvezde Uroš Spajić, koji je pretrpeo brojne jezive uvrede od strane navijača Partizana.

Sve se odigralo na društvenoj mreži Instagram, gde je Zvezda okačila sliku štopera, a onda su se u komentarima pronašli navijači Partizana koji mu nisu oprostili za izjavu nakon derbija, gde je rekao da Partizan nije došao da igra fudbal.

- Mislim da odavno nije bilko ovako mnogo neiskorišćenih šansi, hvala navijačima i svaka čast momcima na prikazanoj igri, na, po meni, šampionskoj igri. Igrali smo proiv protivnika koji očito nije došao da igra fudbal danas, mislim svaka im čast, osvojili su bod, po to su došli, ali da igramo 90 minuta, a da se valjaju 30 minuta po terenu, to je grehota za ove ljude što su došli danas da gledaju dobar fudbal.

- Evo, oni slave 2:2, svaka im čast, ali mi nećemo. Ovo je nama kao poraz, ali idemo dalje, nastavljamo dalje, Crvena zvezda treba da teži da igra napadački, da dominira, na kraju će se isplatiti - rekao je Spajić posle derbija.

Zbog ovoga, ubrzo je isprozivan Spajić od strane nekih uticajnih profila na društvenim mrežama koji se bave Partizanom, što je samo podstaklo na mržnju.

- Rak te načeo, smrdo; - Ti si kopile; Došli smo da ti j.... porodicu - samo su neki od komentara, a u nekima mu žele i najgore sportske povrede.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati