Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

10. 03. 2024. 11:02 0

Kako je Mesi "spasao" baku (90) od terorista Hamasa (VIDEO)

Legendarna fotografija nastala je kada je otmičar Hamasa pokušao da kidnapuje baku Ester Kunio, a onda je Lionel Mesi izvukao iz situacije a da to nije ni znao.

Koliko velika je ličnost Leo Mesi, pokazala je ova situacija gde se baka pozvala na Argentinca i uspela da izvuče živu glavu.

Baka Ester (90) je od oktobra prošle godine bila zarobljenik Hamasa, kada je došlo do preokreta u razgovoru sa otmičarem.

- Rekla sam mu (otmičaru, prim. aut.) da ne razgovara sa mnom jer ne razumem njegov jezik, arapski jezik... Ja sam znala tek ponešto hebrejskog. Rekla sam mu da govorim argentinsku verziju španskog jezika, a on me je pitao šta je to Argentina. "Zar ne gledaš fudbal", upitala sam ga. Rekao mi je da ga voli, a ja mu objasnila da dolazim iz zemlje Lea Mesija. Bio je iznenađen i rekao mi da voli Mesija - rekla je baka Ester Kunio, a onda dodala:

- Stavio mi je ruku na rame, dao svoju pušku i rekao mi da gestikuliram simbolom mira. A onda su napravili fotografiju. Nadam se da Mesi ovo gleda jer sam se spasila zahvaljujući njemu. Zamolila bih ga da nekako pomogne mojim unucima koji su i dalje kod otmičara. Oni su dobra deca. Njihova imena su David i Arijel - rekla je baka Ester Kunio.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati