Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

26. 02. 2024. 20:51 3

Severina se vraća u Partizan

Briga manje za trenera Igora Duljaja, rukovodstvo i navijače Partizana. Iako je odlazak, ili beg usled neisplaćenog bonusa, Ksandera Severine dobrano prodrmamo zdanje u Humskoj protekle sedmice, priča sa krilnim fudbalerom dobila je srećan kraj.

Naime, Ksander Severina bi trebalo sutra da doputuje u Beograd i potom se stavi na raspolaganje šefu stručnog štaba crno-belih Igoru Duljaju. Temperamentni stručnjak je još u petak, dakle pre gostovanja u Surdulici, uspostavio kontakt sa bišim članom Ado Den Haga. Dogovor je postignut u toku današnjeg dana, pa je Severina obećao da će već sutra ponovo biti deo takmičarskog tima i u najužoj konkurenciji za startnu postavu, već za meč protiv pančevačkog Železničara.

Severina je u četvrtak ispraznio stan i napustio Beograd. Brzo se pojavila informacija da se na takav potez odlučio usled dugovavanja od 25.000 evra, koliko mu je sledovalo za potpis ugovora. Njegovom menadžeru je trebalo da legne još 50.000, dakle ukupno 75.000. Nije to velika svota novca u savremenom fudbalu.

Verovatno su Severina i ljudi iz Partizana postigli dogovor oko dinamike isplate, pa sada mladom ofanzivcu ostaje da se fokusira na teren i profesionalne obaveze.

Severina je stigao u Partizan u letnjem prelaznom roku, iz Ado Den Haga. U dosadašnjem delu sezone odigrao je 24 meča u svim takmičenjima. Postigao je četiri gola, i upisao asistenciju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati