Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

22. 02. 2024. 14:13 4

Severina otišao zbog duga od 25.000 evra, traži raskid ugovora!

Istorija, one crne stranice bliske prošlosti, ponavljaju se u Partizanu iz sezone u sezonu i kada zaliči da je klub malo mudrijim poslovanjem i ulaganjem stao na noge. Ksander Severina je u četvrtak napustio crno-bele bez pozdrava, uz obrazloženje da mu do 1. februara, kako je pisalo u ugovoru, nije isplaćen bonus za potpis ugovora, a njegovom agentu "komisija", odnosno nadoknada za letošnji transfer, saznaje Telegraf.rs.

Taj bonus je iznosio 25.000 evra. komisija agenta 50.000 evra i, prema nekim navodima, fudbaler je još početkom februara poslao pismo upozorenja, ali je ono po svoj prilici ignorisano, kao i telefonski pozivi Severininog menadžera.

To je na kraju dovelo do crnog scenarija - igrač je u sredu normalno trenirao, bez naznaka da će bilo šta uraditi, a ovog četvrtka se naprosto nije pojavio na treningu, da bi posle sveopšte istrage bilo utvrđeno da je pokupio svoje stvari i vratio se u Holandiju.

Klub iz Humske i sam trener Igor Duljaj su pokušali da stupe u kontakt sa Severinom, ali se on oglušio na svaki poziv, dok se menadžer posle izvesnog vremena javio i istom pričom koju je ponavljao već mesec i po dana - dugovanje, dugovanje...

Pregovori dve strane, navodno, još traju i postoji mogućnost da se Severina vrati u petak u Beograd, mada sumnju nosi činjenica da u stanu u kome je stanovao nema nijedne jedine stvari, sve je poneo sa sobom, baš kao i Takuma Asano, odnosno Fuseni Dijabate kada su posezali za istim scenarijom raskida ugovora.

Pomenutom dvojcu - Asanu i Dijabateu, uz Nemanju Jovića, koji je to učinio proteklog proleća, tako se priključio Ksander Severina, ostavljajući Duljaja i ekipu pred svršenim činom, u trenucima kada tim gostuje Radniku u Surdulici, a za samo dve nedelje Crvenoj zvezdi na stadionu "Rajko Mitić" u borbi za šampionsku titulu.

Da parafraziramo saopštenje Novog Pazara od pre dva dana: divno vreme, ptičice cvrkuću, Partizan zbog sopstvenog nemara i ne mora da traži neprijatelje, sami su sebi najveći...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati