Fudbal

Direktno.rs

20. 02. 2024. 22:49 39

Vučić: Partizan dobija više para od Zvezde u fudbalu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u emisiji "Takovska 10" da je fudbalski klub Partizan dobio mnogo više novca od države nego fudbalski klub Crvena zvezda.

Nakon što je Aleksandar Vučić na TV Prva u nedelju pričao tome koliko novca od države dobijaju košarkaški klubovi Partizan i Zvezda, ovog utorka je pričao o budžetima fudbalskih klubova večitih rivala.

- Ulažemo u njih, mnogo, a sve ostalo je traženje alibija. Srećan sam zbog uspeha Zvezde i Partizana, ali oni meru traže u pobedi međusobno, a ne u uspesima van toga. To neke od njih jedino zanima. Ulažemo oko pet puta više nego 2012. godine. Ulažemo u rukomet, odbojku, vaterpolo mnogo više. Nadam se da će se to vratiti - rekao je Vučić.

Nakon toga izneo podatak da je fudbalski klub Partizan dobio mnogo više para od države nego fudbalski klub Crvena zvezda.

- Uvek ću se zalagati za privatizaciju naših klubova, opšte je licemerje u našem društvu. Kao što niko neće njima da odgovori, nije sve isto u našem sportu, Partizan dobija mnogo više novca u fudbalu od Zvezde. Zavisi kako tumačite, ali sve prihode je država obezbedila. Privatnike država zamoli da ulažu, ali uvek se trudimo da merimo. Partizan je kao dobio manje novca... Nije dobio manje. Dobijaju podjednako, Zvezda i Partizan dominiraju u košarci, u regionu, u fudbalu je to bio Dinamo, više nije - zaključio je Aleksandar Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 39

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati